Sa čitavim nizom mogućnosti za ispunjen i dobro organizovan život na pešačkoj udaljenosti, BW Quartet je idealno mesto za porodični i individualni život. Stambena zgrada srednje visine obuhvata 114 stanova različitih veličina i struktura, od jedinica sa jednom spavaćom sobom do penthausa sa četiri spavaće sobe. Svi stanovi imaju terase sa prozorima od poda do plafona, pa stanari mogu da uzivaju u izuzetnom pogledu na Savski park, reku, staro gradsko jezgro, dok ce se iz pojedinih stanova pružati fantastičan pogled na Kulu Beograd u njenoj punoj visini.

Ostale prednosti zivota u BW Quartet, pored ostalog, uključuju recepciju, obezbeđenje, podzemnu garažu na dva nivoa i održavano unutrađnje dvoriđe za stanare, sa dečijim igralištem.

Roditeljima sa malom decom značiće što se u zgradi nalazi vrtić sa odvojenim ulazom. Kafići, restorani i prodavnice smešteni su u prizemlju, dok se Galerija, najveća regionalna šoping i zabavna destinacija, nalazi na samo dva minute šetnje. U blizini je i Sava Promenada sa živopisnim aktivnostima za sve generacije, kao i veličanstvena Kula Beograd, budući simbol Beograda.

NBC Univerzing na ovom projektu vrši sledeće usluge:

  • Projektni menadžment i nadzor nad iskopom
  • Izvođenje radova na dubokom fundiranju
  • Projektni menadžment nad UXO detekcijom